marți, 26 iunie 2012

Mamaliga cu branza si smantana




Apa Fiarta cu faina de malai
Mamaliga : intr-o 100 ml apa care fierbe se adauga aproximativ 2 linguri de faina de porumb.









Mamaliga
Amestecati continuu aproximativ 10 minute









Mamaliga cu branza si smantana


Atunci cand e gata mamaliga adaugati branza de vaci calcica(vezi aici mod de preparare) sau branza de burduf (pentru copilasii mai marisori) si o lingura de smantana









Mamaliga cu branza si smantana
Amestecati pana se topeste branza si se omogenizeaza compozitia. E foarte bun:)







Macaroane/orez cu lapte
 Se fierbe laptele(cat papa copilul dumneavoastra) si se indulceste putin cu miere sau zahar. Macaroanele se pot fierbe separat sau in lapte(daca doriti ca laptele sa se ingroase putin)




PRECIZARI: -Puteti sa puneti o cantitate mai mica sau mai mare de ingrediente in functie de cat                             mananca copilul,in functie de varsta lui!
                    -Daca faceti o cantitate mai mare se poate pastra la frigider si se poate servi si a doua zi
                   -NU am pus sarea in ingrediente deoarece nu este indicata in alimentatia copiilor ,mai                       ales a bebelusului. In caz ca micutul consuma deja sare,puteti adauga!