miercuri, 28 noiembrie 2012

Supa cu galuste


Ingrediente :
1 copanel de pui

o radacina de patrunjel
1 feliuta telina radacina
1/2 morcov

o manuta de taitei/fidea
patrunjel frunze
apa
1 ou
Gris

Mod de preparare:

Pentru a prepara galustelele bateti oul si adaugati gris putin cate putin pana cand atunci cand bagi furculita in amestec raman urme si apoi isi revine usor.
Se fierbe copanelul si ingredientele. Dupa fierbere scoateti carnea din supa,luati oala de pe foc si adaugati cu o lingurita amestecul pentru galustele.Puneti oala pe foc pentru a fierbe galustele. La urma se adauga patrunjelul frunze.
Carnita poate fi folosita pentru a se prepara alte mancaruri sau o puteti lasa in supa!


supa cu galuste


PRECIZARI:-Puteti sa puneti o cantitate mai mica sau mai mare de ingrediente in functie de cat mananca copilul,in functie de varsta lui!

                    -Daca faceti o cantitate mai mare se poate pastra la frigider si se poate servi si a doua zi
                 -NU am pus sarea in ingrediente deoarece nu este indicata in alimentatia copiilor ,mai ales a bebelusului. In caz ca micutul consuma deja sare,puteti adauga!