marți, 27 noiembrie 2012

Supa de pui cu taitei




 Ingrediente:
1 copanel de pui
o radacina de patrunjel
1 feliuta telina radacina
1/2 morcov
o manuta de taitei/fidea
patrunjel frunze
 apa
Mod de preparare:
Se fierbe copanelul si ingredientele.Taiteii se fierb in apa separata dupa care se adauga peste supa din care ati scos carnea.Se adauga frunzele de patrunjel!Cu copanelul puteti sa-i pregatiti alte retete sau sa-l adaugati tocat marunt in supa.


PRECIZARI: -Puteti sa puneti o cantitate mai mica sau mai mare de ingrediente in functie de cat mananca copilul,in functie de varsta lui!
                      -Daca faceti o cantitate mai mare se poate pastra la frigider si se poate servi si a doua zi
                       -NU am pus sarea in ingrediente deoarece nu este indicata in alimentatia copiilor ,mai                         ales a bebelusului. In caz ca micutul consuma deja sare,puteti adauga!