miercuri, 3 aprilie 2013

Despre MasterChef Romania

Va spun sincer ca de cand am devenit mamica am mai mult timp pentru televizor sau internet asa ca am inceput sa ma uit la diferite emisiuni,seriale si filme. Una dintre emisiunile pe care vi le recomand si despre care o sa va povestesc astazi in acest articol este MasterChef Romania. Recunosc ca ma uitam la
Master Chef  sursa img: http://www.emisiuni-tv.info
MasterChef USA inainte sa apara si la noi aceasta emisiune ,dar nu stiu de ce imi place mai mult MasterChef Romania ,poate pentru ca juriul si concurentii sunt romani de ai nostrii...
 Juriul acestei emisiuni este format din 3 buni bucatari ai tarii noastre:  Florin Dumitrescu , Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu. Acest juriu gusta preparatele concurentilor inscrisi in preselectii si ofera sorturi MasterChef celor care merita. Dupa ce toate sorturile au fost date concurentii  sunt supusi unei probe care ii va ajuta pe membrii juriului sa aleaga care sunt cei 24 de concurenti care vor intra in bucataria MasterChef.
Anul acesta concurenii au curatat si filetat peste pentru a convinge juriul ca merita sa fie printre cei 24 . 

Cei 24 concurenti alesi de juriu se numesc:

 1.  Ioan Dita  
 2.  Laura Arnold
 3.  Nini(Pham Hoang Nhat)
 4.  Vlad Muresan
 5.  Aida Parascan
 6.  Ionut Iancu
 7.  Georgeo Andrei
 8.  Alexandru Hora
 9.  Maria Pop
 10.  Razvan Oana
 11.  Nicusor Coroama
 12.  Ioana Tecsa
 13.  Mihai Toader
 14.  Bogdan Roman,
 15.  Madalina Craciun 
 16.  Victor Nemes 
 17.  Traian Galleguillos
 18.  Maria Secrieriu
 19.  Ana Rotaru
 20.  Rares Burducea
 21.  Nicoletea Matea
 22.  Stefania Macaun 
 23.  Giorgeta Jalba
 24.  Andreea Pojar

Ce s-a intamplat in emisiunea din data de 2 aprilie 2013?

In prima proba a emisiunii concurentii au avut de pregatit aperitive pe  care le poti manca fara sa ai nevoie de  lingurite sau servetele. Juriul nu s-a aratat prea multumit de rezultate dar cu toate astea a ales un castigator si anume pe Georgeo Andrei. Acesta a ales ceea ce au trebuit sa gateasca concurentii in cea de a treia proba. Georgeo a ales un preparat de-al lui D'artagnan (finalist in primul sezon de MasterChef Romania). 
Primele eliminari s-au facut in emisiunea  din 2 aprilie 2013 . 
Ioan Dita si Laura Arnold nu s-au descurcat prea bine la nici una din probe asa ca ei au fost primii eliminati din aceast sezon.

Cand se difuzeaza emisiunea MasterChef Romania?

Emisiunea se difuzeaza in fiecare marti de la 20:30 pe Pro TV.

Preferatii mei din acest sezon sunt Ana Rotaru si Nicusor Coroama. Par doi oameni cinstiti ,sinceri si talentati... Sper sa-i vad pe amandoi in finala!

O sa mai revin cu informatii pentru cei interesati! :)