miercuri, 24 aprilie 2013

MasterChef- emisiunea din data de 23 aprilie 2013

Vasul Mircea   Sursa img: http://www.ziare.com
In emisiunea de aseara ,in prima proba,concurentii au gatit pentru cadetii si ofiterii de pe vasul "Mircea".
Concurentii au fost impartiti in doua echipe : Rosie(condusa de Nicusor) si Albastra ( condusa de Georgeo)
.Cadetii au votat mancarea care le-a placut mai mult iar echipa rosie a castigat. Echipa albastra a trebuit sa spele puntea cu nisip ca urmare a faptului ca au pierdut proba.
 Tot in emisiunea de aseara Nicoleta si Nicusor s-au certat ,aceasta lovindu-l  ;cand a fost intrebata de Chef Sorin Bontea de ce a facut aceste lucruri ea a raspuns ca s-a simtit mintita de faptul ca acesta nu a spus ca a lucrat in Spania la un restaurant si ca ea a inteles ca e sarac iar acesta are o masina buna acasa. Chef Sorin i-a spus Nicoletei ca a gresit emisiunea si ca nimeni nu trebuie sa dea explicatii despre situatia lor materiala.Acesta a mai asigurat-o ca toate lucrurile acestea le stiau despre Nicusor din cercetarea ce se face despre fiecare concurent la inceputul concursului. Chef Sorin Bontea le-a dat posibilitatea concurentior care vor sa paraseasca competitia de a lasa sortul si de a pleca acasa; Nicoleta a spus ca ea vrea sa plece daca nu este nevoita sa suporte consecintele. Aceasta a fost invitata sa iasa pe usa care a intrat.
MasterChef
Un alt conflict atat verbal cat si fizic a avut loc intre Georgeo Andrei si Chef Florin Dumitrescu. Georgeo s-a enervat cand a vazut ca nu poate termina mancarea la timp iar faptul ca Chef Florin tipa la el l-a facut sa-si piarda controlul. In urma acestui fapt Georgeo a parasit competitia deoarece a incalcat contractul semnat la intrarea in emisiune.
In urmatoarea proba, membrii echipei albastre au primit cate un somon din care au preparat trei feluri diferite de mancare. In urma acestei probe juriul a hotarat ca si Andreea paraseste competitia pe motiv ca inca nu este pregatita pentru ceea ce urmeaza.
Saptamana viitoare concurentii vor gatii pentru invitatii de la petrecerea de botez a fiicei lui Mihai Petre.