miercuri, 22 mai 2013

MasterChef - 21 mai 2013

MasterChef Romania 

In emisiunea de aseara s-a anuntat echipa castigatoare a probei de saptamana trecuta in care cele doua echipe au gatit pentru vanatorii de munte. Cei care au castigat au fost membrii echipei albastre. Echipa rosie,condusa de Nini ,a intrat la testul sub presiune : La aceasta proba Nini, Nicusor, Aida, Traian si Victor au avut de copiat in oglinda o reteta; mai mult ,au avut de facut si cumparaturile de la Carrefour fiind limitati de timp si buget. In urma acestei probe Nini si Victor au parasit competitia.
Ninni MasterChef


Victor Nemes MasterChef

 In urmatoare proba cei 8 concurenti ramasi au avut de gatit coquelet cu diferite ingrediente alese diferit pentru fiecare concurent. La sfarsitul probei Maria Secrieriu si Traian Galleguillos au fost eliminati.


Maria Secrieriu MasterChef

Traian Galleguillos MasterChef

In ultima proba a serii cei 6 concurenti ramasi au fost impartiti in doua echipe si au pregatit cate un un tort.
Echipa formata din : Aida (sefa echipei) ,Maria Pop si Mihai au pregatit un tort de nunta;acest tort a dezamagit juriul din cauza gustului.Nicusor , Ana si Alexandru (seful echipei) au pregatit un tort de botez care nu a impresionat mult cu aspectul ,dar gustul i-a facut castigatori ai probei.
In emisiunea viitoare fiecare concurent va gati pentru clienti intr-un restaurant avand ca ajutoare doi fosti concurenti MasterChef. Ca avantaj a propei castigate ,Alex, Ana si Nicusor si-au ales primii ajutoarele si meniurile ce le vor gati. In plus Alex , capitanul echipei castigatoare , a ales meniurile si  pentru Aida , Maria Pop si Mihai.

Doar acesti  6 concurenti o sa lupte  pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de MasterChef in finala din 28 mai 2013!