marți, 7 mai 2013

MasterChef - 6 mai 2013

MasterChef  
Multa lume nu a reusit sa vada editia speciala MasterChef de aseara asa ca o sa v-o descriu in randurile ce urmeaza :
Concurentii au fost impartiti in doua echipe si au gatit pentru invitatii de la petrecerea de botez a fiicei lui  Mihai Petre si sotia lui Elwira. Printre invitatii care au sarbatorit-o pe micuta Catinca Petre s-au numarat: Andra,Pavel Bartos si sotia lui,Baletul Edi Stancu.
Traian Galleguillos a condus echipa albastra care nu a reusit sa stranga suficiente voturi in cat sa scape de proba eliminatorie. Concurentii care au participat la testul sub presiune alaturi de Traian sunt: Gina, Ioana, Alex, Ionut, Ana, Rares, Bogdan, Maria. Concurentii au gatit trei feluri diferite de mancare care sa mearga cu trei soiuri de vin. Vlad a fost invitat sa guste vinurile si sa le sugereze colegilor sai diferite feluri de mancare care se potrivesc vinului respectiv.
In urma acceste probe au fost eliminati doi concurenti: primul a fost Ionut care a gatit un peste nu tocmai pe gustul lui Chef Florin Scarlateanu.
 Ultimii doi concurenti MasterChef in pericol de eliminare au fost Bogdan si Alex. Desi Alex nu a reusit sa aseze pe farfurie cel de al treilea fel de mancare ,Bogdan a fost cel care a parasit competitia deoarece colegul sau a reusit sa pregateasca felurile de mancare pe gustul chefilor. In competitie au mai ramas 14 care se lupta pentru titlul de MasterChef al Romaniei.
Bogdan - Masterchef
Ionut - Masterchef