duminică, 26 mai 2013

Prajitura roz

Aceasta prajitura poate fi servita cu succes la petrecerea fiicei dumneavoastra deoarece toate acele fetite dragute vor fi incantate sa manance prajitura roz. Este o prajitura usor de preparat ,foarte gustoasa si cu siguranta o sa va aduca multe laude .
Ingrediente necesare pentru a prepara Prajitura roz:

Pentru blat:

  • 100 grame margarina
  • o lingura de otet
  • 3 linguri miere
  • o lingura de bicarbonat
  • 400 grame faina
Pentru crema :

  • un plic de budinca de cacao
  • un plic de budinca de capsuni
  • 200 grame unt
  • un litru de lapte
  • 8 linguri de zahar
Mod de preparare:

Blatul:
Amesteci margarina , otetul , mierea , bicarbonatul si le pui la fiert. Dupa ce au clocotit ,lasi putin la racorit. Cand s-a racit putin adaugi faina. Din aluatul rezultat se intind 3 foi care se coc la foc mediu(180 grade) pe dosul unei tavi unse cu ulei si tapetate cu faina.Cand foile devin ferme ,foile sunt facute.

Crema:
Prepari separat budincile asa cum scrie pe pachet. Le amesteci cu unt cat inca sunt calde. Cu budinca de ciocolata umpli foile iar deasupra se pune budinca de capsuni.