duminică, 16 iunie 2013

Despre Neveste Disperate . Desperate Housewives

desperate housewives

Tocmai am terminat de vizionat Desperate Housewives online .  Am tinut neaparat sa scriu despre acest serial deoarece mi-a placut in mod deosebit si mi-a ocupat timpul liber pe care il aveam asa ca vi-l recomand  din toata inima.
Serialul Neveste Disperate are 8 sezoane si a fost difuzat intre anii 2008 si 2012.  Acest serial distruge mitul vietii din suburbii unde sotiile casnice duc o viata lipsita de griji si de probleme. Actiunea se invarte in jurul a cinci casnice care au legat o stransa prietenie .
Cele cinci prietene sunt :

 1. Susan Mayer (Teri Hatcher) o mama singura neindemanatica ,dar foarte simpatica.
  teri hatcher
 2. Bree Van De Kamp (Marcia Cross) este o persoana care tine foarte mult la aparente si care este nevoita sa isi incalce principiile pentru a-si apara familia si prietenii.
  Marcia Cross
 3. Gabrielle Solis (Eva Longoria) fost model, sotia unui om de afaceri de mare succes . Este o femeie materialista si egoista care trece prin multe schimbari de-a lungul serialului.
  eva longoria
 4. Lynette Scavo (Felicity Huffman) este o femeie puternica care a fost nevoita sa renunte la cariera mult dorita pentru a-si ingriji cei 5 copii si sotul.
  Felicity Huffman
 5. Eddie Britt (Nicollette Sheridan) este o femie divortata care iubeste viata si distractia. 
  Nicollette Sheridan
Pe parcursul serialului au loc diferite intamplari si tot timpul apar personaje noi care fac serialul extrem de interesant.
Acest serial este plin de emotii,comedie ,trhiller si multa drama!