sâmbătă, 17 august 2013

Vehicole cu acumulatori pentru copii

vehicole cu acumulatori pentru copii

Se apropie ziua fetitei mele asa ca am pornit in cautarea unui cadou frumos si util .
Ne-am gandit sa ii cumparam un vehicol cu acumulatori pentru copii deoarece ,credem noi, o va tine ocupata ceva timp, asa ca am inceput cautarea vehicolului PERFECT (adica sa-i placa ei si sa aiba un pret accesibil)
Deoarece este prea mica sa ne spuna ce-i place ne ghidam dupa sunetul Wwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu pe care il scoate atunci cand ii place ceva. Asa am ales culoarea viitorului automobil ,si anume : roz, rosu, galben sau verde.
Am inceput cautarea prin magazine, mall - uri , centre comerciale si ,bineinteles, internet. Am inceput sa ma "ingrijorez" cand am vazut ca preturile la masinutele cu acumulatori (jeep-uri, masini de epoca,ATV-uri , etc ) incep de la 460 sau 899 de lei (in functie de tipul masinii ) si ajung la o suma pe care nu prea vreau sa o pronunt asa ca am inceput sa ma uit si la alte vehicole cu acumulatori in speranta ca voi gasi ceva cu un pret mai mic ,fiind constienta de faptul ca este foarte posibil ca pe la anul ,  cand o sa stie cum si ce sa ceara , sa isi doreasca altceva . Ne-am gandit ca e posibil acest lucru deoarece la fel am patit cu modulul,caruciorul si tricicleta - a stat in ele o zi ,maxim doua .
Dupa ceva cautari am gasit o motocicleta foarte draguta cu un pret chiar bun (mai putin decat eram noi dispusi sa dam) pe un site unde se vand jucarii. Am comandat-o,a doua zi a si ajuns prin curierat ,i-am lipit niste printese pe ea in loc de flacarile ce erau incluse in pachet iar reactia ei atunci cand a vazut-o a fost : wwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu . 
De aceeasi reactie am avut parte si eu cand bunicii s-au oferit sa o plateasca pentru a fi ei responsabili de acel wwwwwwwwwaaaaaaauuuuuu ,iar eu am inceput din nou cautarea cadoului PERECT ...